SVEDOK InternetBroj 1154.

Poseta
5544297

Živimo u miru, spremamo se za rat

Skup isluženih političara

Partija Zadružnih parova?

Nije bitno kako se glasa, važno je šta Zapad hoće

Makedonija će biti evropski Sudan.
Srbima je potrebna nacionalna reorganizacija


          Redakcija Pretplata Marketing Tekstovi tekst Iz starih brojeva Mali oglasi

Posle prvog romana o Svetoj Anastasiji, majci Svetog Save, iz štampe izašlo dopunjeno izdanje bestseler, istorijskog romana sa dvora Nemanjića
NOVA ČUDA SRPSKE SVETITELJKE

       Prvi roman o Svetoj Anastasiji, majci Svetog Save ,,Proročanstvo Nemanjine žene“ za nepunih osam meseci doživeo je sedam izdanja, a u prodaji je novo dopunjeno izdanje ,,Čuda srpske svetiteljke –- Anastasija“ autora Dragana Damjanovića, dugogodišnjeg saradnika,,Svedoka“ i pisca dvadesetak romana iz duhovnosti. Tako Sveta Anastasija, žena velikog župana Nemanje, majka Svetog Save, prvog srpskog kralja Stefana i župana Vukana, i posle osamsto godina od upokojenja, nastavlja svoj duhovni život javljajuči se i pomažući mnoge Srbe.
       U drugom izdanju knjige, koja ima sva dobra svojstva duhovnog trilera, protkanog proverenim istorijskim podacima, o čudima koja je počinila svedoče vladike, sveštenici, monahinje, ljudi iz običnog života. Tako i neki naši savremenici, ovih meseci i godina, kao što su vladika šumadijski Jovan, protojerej stavrofor Vojislav Bilbija, poznati karatista i stomatolog, pa monahinja Antonija iz pravoslavnog manastira u Tusonu u Americi i drugi, potvrđuju da su se uživo sreli sa ovom srpskom vladarkom. Reč je o čudima do sada nepoznatim našem narodu..
       Vladiku Jovana, posle teške saobraćajne nesreće i petomesečnog stanja ni živ ni mrtav- Sveta Anastasija podigla je jednog jutra na noge i on je, istog dana, bio potpuno zdrav kao da se pre toga ništa nije desilo.
       Monahinju Antoniju, amerikanku, otpisanu od američkih lekara, iz samrtne postelje digla je među zdrave, i ona je danas jedna od najzdravijih monahinja u srpskom pravoslavnom manastiru u državi Arizoni.
       Svešteniku Vojislavu Bilbiji pomogla je da na neverovatan način, bez ikakvog zadržvanja, prođe više stranih granica noseći njen kivot od zlata, težak blizu 200 kilograma.
       Sveta Anastasija koja je na srpski dvor u Ras stigla kao najobrazovanija Vizantijska princeza, bila je i prozorljiva. Naročito su zanimljiva njena viđenja o budućnosti Srba, a iznela ih je u zabeleškama u vreme kada se zamonašila i ostatak zemnog života provela u manastiru Presvete Bogorodice u Toplici.
       Roman se prevodi na ruski i engleski jezik, a može se nabaviti na prodajnim mestima ,,Moj kiosk“ i knjižarama ,,Delfi“ po ceni od 399 dinara, uz poklon ikonu ove srpske svetiteljke.
          Redakcija Pretplata Marketing Tekstovi tekst Iz starih brojeva Mali oglasi

Designed by Ivan Markovic - XENOX