SVEDOK InternetBroj 1154.

Poseta
5544301

Živimo u miru, spremamo se za rat

Skup isluženih političara

Partija Zadružnih parova?

Nije bitno kako se glasa, važno je šta Zapad hoće

Makedonija će biti evropski Sudan.
Srbima je potrebna nacionalna reorganizacija


          Redakcija Pretplata Marketing Tekstovi tekst Iz starih brojeva Mali oglasi

KOMENTAR
Beograd – METRO – London
Piše: Vladan Dinić

       Priču o Londonu, u kojem sam u martu, privatnim poslom, boravio desetak dana, počeću ovog puta - samo o čudesnom metrou (London Underground ili „the Tube“).
       To je sistem gradskog prevoza električnom železnicom koji deluje i nad i ispod zemlje londonskog područja, najstariji sistem podzemne železnice na svetu.
       (Prva linija otvorena je 10. januara 1863. godine. Postoji 275 stanica i 408 km aktivnih linija. U periodu između 2006. i 2007. godine, metro je koristilo preko milijardu ljudi, što je predstavljao novi rekord, a ujedno značio da dnevno, londonski metro u proseku preveze preko 3 miliona ljudi, odnosno oko 3,4 miliona radnim danima.)
       Ovo je, ujedno, i priča o naprednjačkom predizbornom metrou u Beogradu koju ću započeti razgovorom koji sam nevoljno prisluškivao u autobusu 27E od Mirijeva negde do Skadarske...
       Ili je ovo, možda, priča iz 1001 noći, o zlokobnom marketingu, koju Siniša Mali, Goran Vesić i ostala bratija gebelsovskom metodom sprovode preko Pinka, Studija B, Hepija, Informera, Srpskog telegrafa, Alo, Ekspresa, Blica...
       (Opširnije u štampanom izdanju)
          Redakcija Pretplata Marketing Tekstovi tekst Iz starih brojeva Mali oglasi

Designed by Ivan Markovic - XENOX