SVEDOK InternetBroj 1164.

Poseta
5610078

Papir trpi sve, a istorija samo činjenice

„Podgorička skupština“ bila instrument kojim je izvršen državni prevrat u Crnoj Gori

Otvoreno pismo Nadežde Vinaver, koje Politika nije želela da objavi

Jelena Trivan

Medijska laža i paralaža


          Redakcija Pretplata Marketing Tekstovi tekst Iz starih brojeva Mali oglasi

KOMENTAR
Beograd – METRO – London
Piše: Vladan Dinić

       Priču o Londonu, u kojem sam u martu, privatnim poslom, boravio desetak dana, počeću ovog puta - samo o čudesnom metrou (London Underground ili „the Tube“).
       To je sistem gradskog prevoza električnom železnicom koji deluje i nad i ispod zemlje londonskog područja, najstariji sistem podzemne železnice na svetu.
       (Prva linija otvorena je 10. januara 1863. godine. Postoji 275 stanica i 408 km aktivnih linija. U periodu između 2006. i 2007. godine, metro je koristilo preko milijardu ljudi, što je predstavljao novi rekord, a ujedno značio da dnevno, londonski metro u proseku preveze preko 3 miliona ljudi, odnosno oko 3,4 miliona radnim danima.)
       Ovo je, ujedno, i priča o naprednjačkom predizbornom metrou u Beogradu koju ću započeti razgovorom koji sam nevoljno prisluškivao u autobusu 27E od Mirijeva negde do Skadarske...
       Ili je ovo, možda, priča iz 1001 noći, o zlokobnom marketingu, koju Siniša Mali, Goran Vesić i ostala bratija gebelsovskom metodom sprovode preko Pinka, Studija B, Hepija, Informera, Srpskog telegrafa, Alo, Ekspresa, Blica...
       (Opširnije u štampanom izdanju)
          Redakcija Pretplata Marketing Tekstovi tekst Iz starih brojeva Mali oglasi

Designed by Ivan Markovic - XENOX