SVEDOK InternetBroj 1170.

Poseta
5642320

Bregzit ni na nebu - ni na zemlji

Nije to bio naš, nego Vaš izbor

SANU nas opet OBMANU

Akademik šolaja: „što je više kleveta i laži, kostić nam je miliji i draži!“

Senzacionalizam i beda srpskog „nadri-novinarstva“


          Redakcija Pretplata Marketing Tekstovi tekst Iz starih brojeva Mali oglasi

SAMO PITAM
RIJALITI DRUŠTVO
Piše: Manojlo Manjo Vukotić

       Cekajte, jel čekamo pet godina da se osnuje ta famozna zajednica srpskih opština na Kosovu, jer je potpisan Briselski sporazum, jer je to jedna pobeda naše nepobedive diplomatije? Da, stalno se to tvrdilo, pa i da je to jedan od uslova za prijem u EU.
       I?
       Sad iz Brisela kažu: moraće po zakonima Kosova! "Zmija" palaca svojim jezikom, namazanim američkim šećerom i preti puškama, a premijer korača za njim u crnoj uniformi OVK! To je Kosovo.
       Cekajte, jel danima mediji bruje da je uvezeno 22 tone paradajza, iz Turske, na čijoj kori je etiketa "kora nije za ljudsku upotrebu"?
       Jeste. Snimljeno. Vidi se lepo. Stručnjaci kažu: opasno, ispitati. Ministarstvo poljoprivrede, iz prikrajka, odjednom, oguli sve te kore i saopšti:
       "Natpis sa deklaracijom je fotomontaža"?!
       Cekajte, jel taj Dragoslav Kosmajac bio proglašen za najvećeg dilera droge ( "ne smeju ni ime da mu izgovore, a evo ja to činim"!), pa prevaru za placeve, poreze? Da. Saslušavali, zatvarali, uzimali mu pasoš, nije mogao da mrdne... Posle naslovi:
       "Kosmajac oslobođen"!
       Još lepši:
       "Kosmajac oslobođen uz aplauz u sudnici"
       Cekajte, jel "Informer" stvarno, na prvoj strani novina, objavio dve fotografije šta ono dvoje rade u toj prljavoj seksi "Zadruzi"? Da. Baš se vide dve "žestoke" poze. U najtiražnijim srpskim novinama. Pa? Novinarska udruženja pište da je prekršen kodeks, a ne traže da RRA ili ko već, zabrani izvorno đubrište, da se ta krmeća ciča sa nacionalnih frekvenci prebaci na posle ponoć,i ili pronađu još desetinu mogućih kaznenih mera.
       Ne, igra traje: novine to i dalje prenose, na društvenim mrežama hit, manijaci postaju miljenici nacije...
       Cekajte, jel stvarno učiteljica pokupila desetoro dece i preko agencije odvela ih u privatnu ekskurziju, u Amsterdam, da obilaze ulice "crvenih fenjera"? Da. Priznala i ona, i roditelji, i ministar... Kažu: ništa tako strašno, to mogu da vide i u Srbiji! U "Zadruzi", u "Parovima". Pa što onda idu u školu?...
          Redakcija Pretplata Marketing Tekstovi tekst Iz starih brojeva Mali oglasi

Designed by Ivan Markovic - XENOX