SVEDOK InternetBroj 1150.

Poseta
5523408

Nesloga i izdaja na Kosovu pratiće dalje srpski narod kao zla kob kroz čitavu njegovu istoriju

EU na sedativima i antibioticima

Život prolazi, sećanja su večna

Belaj od Van Der Belena…

Od nas se očekuje da sami sebi odrubimo glavu


          Redakcija Pretplata Marketing Tekstovi tekst Iz starih brojeva Mali oglasi

Piše: Margit Savović
Udri muški i koristi vazelin

       Vratila mi se vera u ljubav. Istinski verujem da, ko se bije - taj se voli. Potrvđuju to i rezultati jednog istraživanja. Raduje me što naši muškarci nisu strine. Štaviše, strine bi trebalo tući, ako su bezobrazne. Ako ne slušaju gospodara, ako se izazovno oblače. Bez ponekog šamara nema ljubavi. To, Miki!
       Za sada samo jedna petina misli da šamari i gađanje tanjirima je prava ljubav na tacni. Nego šta! Nadam se da će se brojke, vremenom povećati, da ćemo od jedne petine doći bar do jedne četvrtine. Bože zdravlja, ako bog da i do jedne trećine. (Nadam se da stojite dobro s matematikom i razumete u kom pravcu treba da ide razvoj.)
       Nasilje, kako to moćno zvući. Dovoljno je da kupite novine i pogledate naslove. Pa kaže: u kafanskoj svađi odgrizao je prst drugu! Možete li da zamislite šta bi odgrizao da mu dotični nije bio drug? Pa onda: izašao je iz teretane onda je sledila kiša metaka. Ne, nego kiša cveća.
       Ono što me posebno „raduje“, kada je o deci reč, jeste da ona ni malo ne zaostaju za odraslima. Cak i devojčice počele muški hrabro da maltretiraju. Onda jedan mali siluje jednog manjeg, ili bar to pokušao, pa mu tata, po kratkom postupku, podeli pravdu.
       Šta ćete, zaigrala se deca. Istina, još mi nije potpuno jasno otkud znaju malji deca sa deset-dvanaest godina šta je silovanje. Još kod njih, ne stoje čvrsto, valjda, one stvari... Kako god, ko to kaže, ko to laže da su deca bespolna bića, kako se to pokušava proturiti u obrazovnim ustanovama.
       Pogledajmo istini u oči. Isterajmo stvari na čistac. I ne budimo dosadni kao proliv. Kad vas on potera, ima da trčite dvesta na sat. Pazite, u buduće, naročito, ako se nalazite u nekoj frišop radnji, pobacajte sve parfeme i ruževe da ne biste bili pogrešno shvaćeni. Pa uhvaćeni.
       Iskreno, mene najviše kopka, kome je narodni poslanik namenio sve te karmine i mirise. Što se mirisa tiče, pokazalo se da u celoj stvari nešto smrdi. Razumem da je teško ostati imun na svu tu jeftinu robu, ali, moj savet je, pre nego što uđete, izađite. Posle sve će ići kao podmazano.
       Treba odati priznanje. Kulturna scena u našoj žemlji, takođe je sve bogatija. Država je odrešila kesu za fine projekte. Pokazali smo da i mi konja za trku imamo. Posle filmova kao što su Operacija Beograd, Barbarosa, Valkira i srpski kinomatografi su zablistali. Najavili su snimanje filma sa najoriginalnijim naslovom ikad.
       Naravno, u našoj zemlji, u poslednjim godinama desilo se toliko istorijskog da ni umetnost nije mogla da ostane izuzetak. Dakle, naša operacija će se zvati „Operacija Vazelin“. Ne, nije ono što mislite. Ovaj projekat će biti od ogromnog, da ne umanjim, istorijskog značaja za edukaciju.
       Vazelin će služiti da vam bolje uđe. Mislim, u glavu. Konačno , treba obogatiti svoje znanje pojmovima kao što su, „kvir“, „transrodno“, „transseksualno“, da ne nabrajam dalje... Polako da prihvatite, Hanibal ante portas. Pred vratima su nam istopolni brakovi. Na kraju će, ipak, biti i Adama i Steve. Dok ih smrt ne rastavi...
       Počela je sezona godišnjih odmora. Pre nego što krenete na put, dobro prekontrolišite sve, od automobila do potrebnih dokumenata. Budite spremni na sve, pa i na neobične susrete. Stani, stani Ibar vodo... Posebno obratite pažnju na Ibarskoj magistrali. Novine su izvestile da na tom putu haraju lažni presretači. Naročito se ističe bivši snajperista. Ljudi moji, kad vas taj uzme na nišan, gotovi ste. Opelješiće vas da nećete znati da li ste pošli i kuda.
       Pa kuda, kuda idu divlje svinje. Ni na istok, ni na zapad. Ostajte ovde. Mislim kod kuće. Ovde sve je jeftinije. I maline, i lekovi i hleb posle deset uveče a tek sutradan. Za utehu, setite se, narod na hlebu, oni gore na jastogu i kavijaru, a u proseku šta? U proseku svi jedemo sarmu.
       Bon apetit!


          Redakcija Pretplata Marketing Tekstovi tekst Iz starih brojeva Mali oglasi

Designed by Ivan Markovic - XENOX