SVEDOK InternetBroj 1156.

Poseta
5561544

Kada ovi odu sa vlasti, u zatvore će dolaziti narod kao na ekskurziju, da ih gleda sve na jednom mestu

Nije Vučić kriv, mi smo…

Poraz jahača apokalipse

Đukanović od Crne Gore pravi talibansku državu

Benzinska pumpa koja je u doba sankcija postala supermarket!


          Redakcija Pretplata Marketing Tekstovi tekst Iz starih brojeva Mali oglasi

Slučaj Kotevski
Opet katanci i lanci

       Šahovski savez Beograda, po svemu sudeći, rešio je, po svaku cenu, na silu – da se iz sitnošićardžijskih interesa i povređene sujete – uz kršenje zakona – ratosilja Dragana Kotevskog, dugogodišnjeg proverenog šahovskog radnika, organizatora brojnih međunarodnih turnira u Beogradu, alfe i omege odavno posrnulog BG šaha...
       U prošlom broju Svedoka obelodanili smo da je novokomponovani UO ŠS Beograda, pod dirigentskom palicom predsednika Dragana Vučićevića – Vučka (nije iz Informera, već kadar SPS-a!) uz podršku “počasnog predsednika” ŠS Srbije Miodraga Vukotića iz BAS-a, iz “čista mira” – izuzimajući povređene sujete, nesposobnost i bahatost – rešio, po svaku cenu – da iz ŠS Beograda ukloni Dragana Kotevskog, izvršnog direktora ŠS Beograda?!
       Ne samo da je Kotevski “sklonjen i proteran” nezakonitim otkazom, već su se po staroj praksi u šahovskoj organizaciji uključili i “pravi majstori” - bravari?!
       Usred bela dana – razmandalili su i zamenili bravu na vratima kancelarije izvršnog direktora ŠSB?!
       Da se, eventualno – Dragan Kotevski ne bi slučajno pojavio u svojim (dosadašnjim) prostorijama?!
       Prosto je neverovatno da su novi (verovatno ovakvim ponašanjem biće bivši!) funkcioneri ŠS Beograda već zaboravili da su donedavno katanci i lanci primenjivani u Šahovskom savezu Srbije (koji je takođe dobio novo rukovodstvo), kada su Murte smenili Kurte ili tako nekako.
       Dragan Kotevski je obavestio Inspekciju rada o, po njemu, nezakonitom otkazu, obratio se i sudu – tako da je već potpuno jasno – da će sud morati da reaguje i rešava “šahovske probleme”.
       Uz sve to Nadzorni odbor ŠS Beograda nije potvrdio odluku UO ŠSB o otkazu Kotevskom, pa je ona – zapravo pravno ništavna.
       Ali, predsednik ŠS Beograda pomenuti Vučićević, na brzinu je sazvao Skupštinu ŠS Beograda i – opet Jovo nanovo…
          Redakcija Pretplata Marketing Tekstovi tekst Iz starih brojeva Mali oglasi

Designed by Ivan Markovic - XENOX