SVEDOK InternetBroj 1128.

Poseta
5395731

U rukama Al Kaide - 1.112 dana na užarenom tlu Sahare

Međunarodno pravo je mrtvo, ali ubija – Srbiju

Srbija je uspela da se izvuče iz rupe

Beograd – METRO – London

Izbor mora biti mudar i promišljen


          Redakcija Pretplata Marketing Tekstovi tekst Iz starih brojeva Mali oglasi

STAROZAVETNI /SZ/ POTOP
Kada je Noje sa svojom porodicom, da ne nabrajamo i ostalo, ušao u ladu, za njima je Bog zatvorio ladu!?

Veliki Potop, Loza Nemanjica i Ajnštajn
Piše: Slobodan Blecic

       Ako je postojanje loza prepotopskih kraljeva iz SZ i Sumera nedokazivo, odnosno fiktivno, one ipak u sebi sadrže važne informacije. Ali za lozu Nemanjica ne treba ni dokazivati da je realna.
       Iako je prica o potopu prebacena u sadašnje vreme ona je ipak neraskidiva od loze Nemanjica. Kada je Noje sa svojom porodicom, da ne nabrajamo i ostalo, ušao u ladu, za njima je Bog zatvorio ladu!?
       Dakle, to znaci da je Bog bio prisutan, ali i da je bio aktivni ucesnik u potopu, što povecava znacaj dešivrovanja price o potopu, jer, u njoj su ocito najzacajniji odgovori i to više nego realni.
       O SZ potopu mnogo toga je napisano, snimljeno mnogo TV-emisija, pa i filmova, koji mnogo toga pokušavaju da objasne, ali nesvesno imaju i cine jedan neverovatan previd.
       Taj previd je baš i najbitniji za razumevanje price o potopu i dešifrovanje SZ. Taj previd uocio je i tvorac teorije relativiteta Albert Anštajn. Poreklom Jevrej, a poznato je da je SZ sveta knjiga Jevreja, po kojoj su oni, od Boga, izabran narod.
       Da je Albert Anštajt ipak znao za taj previd uocljivo je iz njegove biografije i njegovog života i rada. Iz brojnih TV -emisija uocljivo je da je Ajnštaj do kraja svog života radio i na dokazivanju jedne teorije koja ga je dovela u sukob sa fizicarima kvatne teorije i poljuljala njegov neosporan i veliki ugled u svetu nauke.
       On je pomocu te nove teorije hteo da dokaže da u Raju postoji biblioteka iz koje je nemoguce uzeti knjige, ali i da je u tim knjigama objašnjenje baš svega!?
       On, Ajnštajn, u svadi sa spomenutim fizicarima kaže: "Bog nije kockar", aludirajuci na tvrdnju kvantnih fizicara da je postanak Zemlje i života na njoj puka slucajnost - kocka.
       Koji su to argumenti iz SZ naveli Anštajna da za svoju nikada dokazanu teoriju uzme kao polaznu osnovu price iz SZ?!
       Potop je poceo sedmnaestog dana drugog meseca, kada je Noju bilo tacno 600 g., a sedamnaestog dana sedmog meseca, Nojeva lada se zaustavila na brdima planine Ararat. Od 17. februara do 17. jula, ukljucivši i ta dva dana, vreme iznosi ukupno 150 dana. Ali genijalni pisac price o potopu, opisujuci dogadaje daje i vreme koliko koji dogadaj traje u danima.
       Kada saberemo te dane dolazimo do još jenog vremena, a to je 40d. + 150d. + 150d.= 340 dana.
       Znaci da genijalni pisac price o potopu za jedan te isti dogadaj, ciji se pocetak poklapa sa pocetkom padanja kiše, a završava sa zaustavljanjem lade na brdima planine Ararat daje dva razlicita vremena, cija razlika iznosi cak 190 dana!?
       Znaci, u prici o potopu, imamo drvenu ladu neverovatnih dimenzija, ali i vremensku razliku - dilataciju vremena.
       O potopu postoji mnogo mitova, ali i prica o potopu u epu o cuvenom sumerskom kralju Gilgamešu...Mešutim, ni u jednom slucaju ne možete da naidete na ovu cinjenicu o (neuskladenom) vremenu. To, izgleda, nije puka slucajnost, vec ocita namera.
       Da se za jedan te isti dogadaj, prilikom merenja - proracuna vremena, kao rezultat dobiju dva razlicita vremena, imamo samo u zadacima u oblasti teorije relativnosti.
       Evo, cini se, razloga zašto se u prici o potopu ukratko govorio i o Ajnštajnu i o njegovom neuspelom radu.
       On je u prici o potopu video svoju teoriju relativnosti i to je bio više nego dovoljan razlog za njegov dalji rad, ali i razlog zašto nije obnarodovao postojanje njegove teorije u prici o potopu.
       Ako znamo ta dva vremena lako možemo da odredimo brzinu hipotetickog kosmickog broda. Na osnovu vremena datih u prici o potopu Nojeva lada morala bi da se krece brzinom 269226km/s, ali ona je prakticno stajala-plutala na vodi.
       Kada imamo dilataciju vremena tada imamo i kontrakciju - skracenje prostora, to bi u slucaju hipotetickog kosmickog broda bilo u pravcu njegovog kretanja, odnosno skracenje njegove dužine.
       Medutim, Nojeva lada nije se takoreci ni kretala, a kako postoji dilatacija vremena, tada imamo skracenje prostora u sve tri dimenzije, kao da na prostor deluje mocna privlacna sila, što zapravo i jeste. I njena privlacna moc je jednaka proracunatoj brzini.
       Ovde se radi o jednom, našoj nauci, nepoznatom fizickom polju, i ono je zapravo uzrok potopu.
       Medutim to f. Polje deluje na spoljni prostor, ali ne i u pravcu Nojeve lade. To pojašnjenje se može uvideti i pomocu duge koju Bog stavlja u oblake kao svoj znak pomirenja sa ljudima. Neki zbog toga smatraju da je duga znak-pecat boga, medutim nije.
       Pravi znak – pecat Boga je f.Polje. Taj pecat postoji, odnosno ugraden je i u manastiru v. Decani.
       O kakvom se f. Polju radi, radi lakšeg razumevanja, pokušacemo da objasnimo preko jednog nedvosmislenog zakljucka o SZ, o cemu je "Svedok" pisao u tekstu o tajnama manastiara Decani.
       SZ je najzašticenija knjiga na svetu. Njena je zaštita u vremenu, jer pricu o potopu, kad smo vec kod nje, niko ne bi mogao da dešifruje pre pojave teorije relativnosti, odnosno pre prve polovine 20.veka. Da bi neko mogao da stvori jedno ovako šifrovano knjiženo delo, morao je predhodno da u celini vidi buducnost naše civilizacije sa tacnim vremenom dešavanja svakog dogadaja.
       Znaci radi se o vremenskom polju, ono je i objašnjenje, ne anulirajuci sposobnost pojedinaca da mogu da vide buducnost, da neko može hiljadama godina unapred da vidi dogadaje i precizno odredi njegovo vreme dogadanja.
       Ono u slucaju Nojeve lade ima i ulogu fizicke zaštite i zato je Nojeva lada mogla da preživi potop.
       Jer, ni kosmicki brod koji bi se kretao navedenom brzinom bez zaštite ne bi daleko stigao. Ovo vremensko polje mogu da stvore, da upotrebimo izraz koji upotrebljavaju i naši fizicari, tragajuci za cesticama koje bi dale i odgovor o postanku svemira, bog cestice.
       Da li se zaista radi o istim cesticama ili ne, ali prica o potopu je i upozoravajuca da se ipak neki fizicki eksperimenti ne smeju sprovoditi na Zemlji.
       Medutim vremensko polje nema samo ulogu zaštite, jer u njemu je odgovor kako vreme putovanje kosmickog broda koje može trajati i milijardama godina, bez obzira što on može da se krece i brzinom svetlosti, svede na vreme od svega nekoliko desetina godina i za clanove posade broda i za cilj njihovog putovanja.
       Znaci da na osnovu svega dosad iznetog dolazimo do toga da je poreklo velikog Kralja vanzemaljsko. Što, u prevodu znaci da u kosmosu nismo sami. Ali, istovremeno stižemo i do toga da su veliki Kralj i njegova civilizacija u našoj dalekoj prošlosti pokretale - stvarale civilizacije širom planete ostavljajuci o tome dokaze, koji postaju dokazi, ali tek u naše vreme zbog šifrovanja.
       Medutim, veliki Kralj je i istorijski dokaziva licnost u jednoj našoj staroj civilizaciji i poznata je istorijska licnost. Uz to, mnogo je dokaza da postoji i njegova loza.
       I, imamo paradoks da je kralj jedane kosmicke civilizacije i jedan od kraljeva iz naših starih civilizacija, time i naš kralj ali i BOG.
       Do njihove udaljenosti od nas, preko koje možemo da donesemo i zakljucak odakle dolaze, stižemo pomocu ista dva vremena - njihovim zbirom, odnosno pomocu broja 490 dana. Jasno je da je ovaj broj daleko veci i da nedostaje veliki broj nula.
       Do tacnog rastojanja može se doci preko prepotopskih kraljeva. Ali, kako znam brzinu, iznecemo samo vreme, i to u sekundama, i zbog veoma važnog razloga; loze Njemanjica.
       To vreme iznosi 182.000.000 000.000.000 s, množenjem ovog vremena sa brzinom dobija se tacno rastojanje, jer se ovde radi o najednostavnijem postupku. Kada svedemo ovaj zaista veliki broj sekundi na trocifren broj 182 kao i u slucaju udaljenosti, a sve ostale nule proglasimo za godinu, a zatim pregledamo listu Adamove loze po Sit-u nalazimo da se Noje rodio kada je njegovom ocu Lamehu bilo 182 godine. Ovim se samo ne dokazuje, vec i overava sve što je dosad pisano u tekstu o manastiru v. Decani...
       Sada cemo dati podatak o njihovoj udaljenosti, izraženu u svetlosnim godinama/sg/ zaokruženu na 5,2 milijarde sg.
       Loza Nemanjica je vladala Srbijom u vremenskom perodu od 1166/1168/ - 1371 g., odnosno 205/203/g. Te godine su odredene na istom principu kao i 182 g. Tacan broj sekundi na osnovu koji su odredene godine vladavine Loze Njemanjica iznosi 2050 000 000s.ili 65 g. Kada rastojanje od 5,2 milijarde sg. podelimo sa 65 godina dobicemo koliko je kosmicki brod date civilizacije prelazio sg/g po godini.
       Znaci navedenim deljenjem dobijamo da je kosmicki brod prelazio 80.000.000 sg/g, ovde nema ni slucajno greške, ili 2.53678 sg/s.
       Slede dokazi: Naime manastir v. Decani graden je od 1327g-1335g., 8 godina, a kralj Stefan III Decanski je 8-i vladar iz loze Nemanjica, jer u manastiru postoji pecat velikog Kralja, samim tim što je manastir dimenzionisan i vremenom, a veliki Kralj daje-sklapa zavet samo sa legitmnim vladarem. Kada 65 g. pomnožimo sa bilo kojim brjem 8 dobijamo 520 sg., mislimo da je poruka jasna.
       Iz liste vec spomete Adamove loze, sedmi kralj Enoh je živeo 365 g, a kada mu je bilo 65 godina rodio mu se sin Mutasal.
       U manastiru v. Decani postoji kalendar sa scenom-freskom za svaki dan, odnosno 365 dana. Sada zpravo znamo da je to zapravo 365g, pa i 480 scena – fresaka iznosi 480g. Mislimo da je sad jasniji razlog postojanja kalendara i da smo pružili dosta relavantnih cinjenica da je loza Njemanjica stavljena u supoziciju prepotopskih kraljeva.
       Godine Enoha 365 je zamena za rec Zemlja, a 65g je vreme putovanja kosmickog broda do nje, a 65g pretvorene u sekunde, odnosno samo prve tri cifre 2o5 u godine vladavine loze Njemanjica, i uklucivši kalendar iz manastira v. Decani, dobijamo šifru koju je nemoguce razbiti do današnjih dana, "nemoguca šifra".
       Ali razlog zašto je vreme potopa pomereno u današnje vreme, jer ne postoji ni mit o potopu iz vremena Nemanjica, je u sledecem: Iznosimo samo kao hipotezu.
       Ako znaju o našoj civilizaciji sve, pa uklucujuci i našu sadašnjost, onda znaju i vreme kada ce biti razotkriveni-dešifrovani. Možda i to ima veze sa pomeranjem vremena potopa.
       To je, istina, samo hipoteza, ali zato cvrsto stojimo iza iznetog u objavljenom clanku o manastiru v. Decani - da dogadaji tek predstoje, jer oni i bez vidnog prisustva mogu da uticu na dogadaje, kao i pri izgradnji samog manastira v. Decani koji i jeste naše, ali i svetsko cudo.


          Redakcija Pretplata Marketing Tekstovi tekst Iz starih brojeva Mali oglasi

Designed by Ivan Markovic - XENOX